Maak kennis met...

Cornee Schaap
Projectcoördinator en Omgevingsmanager

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Cornee Schaap, kom uit Rotterdam en werk als Projectcoördinator en Omgevingsmanager bij Hakkers.

Na het afronden van de studie Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam wilde ik nog niet meteen beginnen met een “grote-mensen-baan”. Iets meer dan een jaar later kwam ik in contact met een detacheringbureau, die na een kennismaking met een bakje koffie, een bijpassende vacature hadden gevonden bij Hakkers. Ik had nog niet eerder gehoord van het bedrijf en kende eigenlijk alleen de namen van de grote spelers in de markt. Voor mij waren er een aantal dingen heel belangrijk bij het vinden van een nieuwe baan. Zo wilde ik ergens terecht komen waar je wordt behandeld als persoon en niet als nummer. Daarbij wilde ik graag een functie waarbij ik zowel op kantoor als op de bouwplaats kwam en ik wilde graag bij een bedrijf in de waterbouw werken met een wat ‘lossere’, niet zo stijve sfeer.

De keuze voor Hakkers heb ik puur op basis van gevoel gemaakt. De kennismaking was prettig en de vacature voldeed aan al mijn eisen, al wist ik als schoolverlater nog niet zo goed wat ik moest verwachten van de werkzaamheden. Daarom ben ik zonder verwachtingen en ‘open-minded’ gestart. Uiteindelijk vond ik bij Hakkers de persoonlijke aanpak met informele sfeer waar ik naar op zoek was.

Als projectcoördinator heb je altijd meerdere projecten in behandeling. Hoe kleiner de projecten, hoe meer je er tegelijkertijd doet. Omdat ieder project anders is, en de projecten zich ook in verschillende fases bevinden, kan de ene werkdag volledig anders zijn dan de volgende. Het begin van een project staat vooral in het teken van werkvoorbereiding; het regelen van vergunningen en ontheffingen, het opstellen van werkplannen en planningen, maar ook het contracteren van sommige onderaannemers en overleggen met de opdrachtgever zoals de gemeente, Rijkswaterstaat of andere stakeholders pakken we op. Tijdens de uitvoering hebben we weer andere taken, zoals het bijhouden van registraties, het maken van voortgangsrapportages en kwaliteits- en veiligheidsmangement. In stedelijke gebieden komt er ook omgevingsmanagement bij kijken. Dit houdt in dat je bewoners en bedrijven uit de omgeving vooraf goed informeert over de werkzaamheden. Daarbij maken we bepaalde afspraken over werktijden of geluidsoverlast die we tijdens de uitvoering naleven.

Zoals ik al zei kunnen de werkzaamheden behoorlijk uiteenlopen. Dat maakt het werk leuk en uitdagend, maar dat maakt het ook lastig om het zo in een kort verhaaltje samen te vatten. Neem daarom gerust contact met me op als je meer wilt weten. Tijdens een telefoongesprek of een bakje koffie beantwoord ik graag al je vragen!

MAAK KENNIS MET JE NIEUWE COLLEGA'S

Wil je meer weten over wie je toekomstige collega’s zijn? Hieronder stellen enkele collega's met uiteenlopende functie zich aan je voor.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122