Maak kennis met...

Joël Kazen
Constructiewerker/Lasser

Hoi, mijn naam is Joël Kazen en ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij Hakkers. Bij mijn vorige werkgever heb ik de opleiding Constructiewerker/Lasser gevolgd en nu ben ik werkzaam bij Hakkers als Constructiewerker/Lasser.

Ik ben via mijn neef terecht gekomen bij Hakkers, hij werkt in de buitendienst op een werkschip en hij liet mij foto’s zien van alle gave projecten die Hakkers doet. Dit maakte mij meteen enthousiast en toen heb ik via de website gesolliciteerd. Al snel kreeg ik een reactie en voordat ik het wist mocht ik op gesprek komen. Na 2 goede gesprekken kon ik aan de slag. Mijn leidinggevende heeft gekeken naar de ervaring die ik al had en nu werk ik samen met een collega waar ik veel van kan leren. ’s Ochtends om kwart voor zeven kom ik aan op het werk. Ik begin de dag eerst met een lekker bakkie koffie en maak een gezellig praatje met mijn collega’s. Om 7 uur is het tijd om aan de slag te gaan. Samen met mijn collega begin ik aan het project dat we die dag van onze werkplaats chef hebben gekregen. Het werk dat we uitvoeren is heel gevarieerd en uitdagend, daarom vind ik deze baan zo leuk. In de loods maken wij de projecten klaar die daarna buiten door onze collega’s geplaatst worden. Daarom is het met ons werk van belang dat alles precies klopt volgens de tekening. Als nieuwe collega is het belangrijk dat je goed kunt werken in teamverband, maar ook zelfstandig je draai kunt vinden. Een echte doorzetter die van aanpakken weet. Werken in een goede sfeer vinden wij als team belangrijk, dus een beetje humor is een pré.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122