Maak kennis met...

Bart Broers
Constructeur

Ook ik mag wat schrijven over mijn ervaringen bij Hakkers. Ik ben Bart Broers en werk vanaf 2015 als Constructeur bij Hakkers binnen de afdeling Ontwerp.

Als ik er nu op terugkijk ben ik al jaren enthousiast over de waterbouw. Van constructies maken met Lego en K’nex tot en met de theoriecursussen van de duikopleidingen. Na de middelbare school heb ik gekozen voor HBO Civiele techniek op de Avans in Den Bosch. Tegen het einde miste ik nog wat diepgang en ben door gaan studeren op de TU Delft. Tijdens stages, afstuderen en bijbaantjes is mij duidelijk geworden dat ik juist de combinatie van de praktische kennis en theoretische kennis erg interessant vind.

Na afronden van mijn studies heb ik gekozen om zelf het initiatief te houden om bedrijven te benaderen. Overal een praatje maken en kijken wat je elkaar te bieden hebt heeft voor mij goed gewerkt. Ik vind het leuk om mijn ontwerpen direct terug te zien in de werkplaats en op de projecten buiten. Naast een fijn informeel gesprek ben ik dan ook vol enthousiasme begonnen als constructeur.

De ontwerpafdeling van Hakkers bestaat op dit moment uit 8 personen (inclusief stagiair). Vaak zijn wij bij een project betrokken vanaf de tenderfase en afhankelijk van het type contract ontwerpen en berekenen wij de constructies. Ieder project is uniek en de projecten worden door de jaren heen steeds unieker en complexer. Een doorsnee week: Controle van tekeningen van een geleidewerk welke ik ontworpen heb. Advies over wapening in een combiwand. Berekenen van een grote afmeerpaal. Controle van de stabiliteitsberekening van een schip. Sparren met uitvoering over een lasdetail welke op het werk gelegd moet worden. Tevens volg ik op dit moment een interessante cursus. Geregeld trek ik de werkschoenen aan en ga ik in de werkplaats kijken naar alle constructies die ik ontworpen heb. Soms ligt een hele hal vol met mijn ontwerpen. Echt een kik!

Hiernaast ben ik zeer blij met Hakkers waar je de meeste colleges kent. Er is een informele sfeer en iedereen voelt zich gelijk welkom. Daarnaast hebben we veel feestjes (met partner) en zijn er verschillende werkgroepen omtrent het reilen en zeilen van Hakkers.

MAAK KENNIS MET JE NIEUWE COLLEGA'S

Wil je meer weten over wie je toekomstige collega’s zijn? Hieronder stellen enkele collega's met uiteenlopende functie zich aan je voor.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122