Maak kennis met...

Gertjan van Haaften
Medewerker boorploeg

Wanneer ben je begonnen bij ons ?
Ik ben in januari 2008 gestart bij Hakkers Funderingstechniek.

Waarom heb je voor Hakkers gekozen en wat vind je het leukste aan je functie?
Ik zocht toentertijd naar wat nieuws en kwam Hakkers tegen. Het bedrijf sprak me erg aan en ook het materiaal waar ze mee werkten. Ik kreeg hier de kans op een vernieuwende baan met meer verantwoordelijkheden en die kans heb ik dus gepakt.

Het leukste aan mijn functie is dat je door heel Nederland reist voor je werk en dus niet gebonden bent aan 1 en dezelfde werkplek. Ik moet namelijk de kwaliteit van de ankers controleren en wij werken in verschillende delen van het land, zo zie je nog eens wat!

Omschrijving van een gemiddelde werkdag?
We starten de dag altijd met een bakje koffie, voordat we om 7.00 uur beginnen met werken. We bereiden de ankers voor en testen deze bijvoorbeeld ook, dit gebeurt op de 100ste mm nauwkeurig. Tussendoor is er natuurlijk een pauze, waarin er wordt geluncht en een praatje met je collega’s wordt gemaakt. Om 16.00 uur zit de werkdag er weer op. Voordat we weg gaan zorgen we dat alles weer netjes opgeruimd is.

Omschrijf je nieuwe collega
Mijn nieuwe collega is gemotiveerd en werkt daarnaast secuur en gestructureerd. Ook is hij/zij meedenkend en zoekt mee naar oplossingen. Een 9 tot 5 mentaliteit past ons niet en daarom moet mijn nieuwe collega het niet erg vinden om een keer wat langer te werken. Daarnaast moet hij of zij zeker tegen een grapje kunnen, want we zijn een gezellige groep!

MAAK KENNIS MET JE NIEUWE COLLEGA'S

Wil je meer weten over wie je toekomstige collega’s zijn? Hieronder stellen enkele collega's met uiteenlopende functie zich aan je voor.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122