Maak kennis met...

Stefan Pater
Calculator

Hoi, mijn naam is Stefan en ik werk sinds 2020 bij Hakkers Waterbouw.

Hakkers heb ik leren kennen tijdens de bedrijvenmarkt op de HAN te Arnhem, waar ik Civiele Techniek – Waterbouw studeerde. Op deze bedrijvenmarkt werd ik enthousiast over het familiebedrijf en de projecten in de constructieve waterbouw.

Als Calculator ben ik betrokken bij de aanbestedingen van nieuwe projecten. In een korte tijd loop ik alleen of in een Tenderteam een aanvraag (project) door. Hierbij richt ik mij op de uitvoeringsmethode, producties, inkoop en onderaanneming, om uiteindelijk te komen tot een inschrijvings-begroting. Na het indienen van onze aanbieding horen we vaak binnen enkele weken de uitslag en of we het werk dus ook daadwerkelijk mogen realiseren. Een spannend moment met vaak veel vreugde en helaas soms pech. Wanneer wij projecten met grote omvang aannemen gaat de vlag uit en is er taart! Vervolgens verzorg ik een overdracht naar het Projectteam, zij pakken dit verder op en verzorgen de realisatie van voorbereiding tot oplevering.

Wanneer het werk in uitvoering is ga ik langs op de projectlocatie en zie ik hoe alles wat ik bij aanbesteding op tekeningen heb gezien, gerealiseerd wordt. Het is erg gaaf om al ons eigen materieel en vakmensen aan het werk te zien. Hierbij kijk ik naar de werkzaamheden met in gedachte hoe wij het hadden voorzien bij aanbesteding, daarbij zie ik dan ook de wijzigingen en optimalisaties. De ervaringen van de projecten in uitvoering neem ik weer mee, om voor een nieuwe aanvraag weer de beste aanbieding te kunnen maken.

MAAK KENNIS MET JE NIEUWE COLLEGA'S

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter.
Hieronder lees je hoe anderen de leer-werkplek bij Hakkers hebben ervaren.

 

 

 

Joel Sinke

Ontwerpcoördinator

 

LEES HET HELE VERHAAL

Gert-Jan van Haaften

Medewerker boorploeg

 

LEES HET HELE VERHAAL

Paul Bongers

Projectcoordinator

 

LEES HET HELE VERHAAL

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122