Maak kennis met...

Paul Bongers
Projectcoördinator

Leuk dat je benieuwd bent naar mijn verhaal. Mijn naam is Paul Bongers en ik werk als Werkvoorbereider bij Hakkers Waterbouw. Voordat ik definitief in dienst kwam, was ik al geen onbekende voor het bedrijf. Mijn carrière begon hier immers als stagiair tijdens mijn HBO-opleiding Civiele Techniek. Ik werkte toen aan een dijkversterkingsproject in Den Oever. Vanwege de grote reisafstand hebben we als projectteam in de kost gezeten op locatie. De ervaring was niet alleen leerzaam op professioneel vlak, maar ook persoonlijk groeide ik enorm.

Na mijn stage bleef ik nog één tot twee dagen per week doorwerken tijdens het afronden van mijn HBO-opleiding. Nadat ik deze opleiding had afgerond, ging ik door naar de Universiteit Twente om daar mijn masteropleiding te voltooien. Gedurende deze tijd hielden verschillende werknemers van Hakkers Waterbouw regelmatig contact, wat ik zeer waardeerde.

Direct na het afronden van mijn masteropleiding besloot ik terug te keren naar Hakkers Waterbouw. De goede band die ik met het bedrijf had opgebouwd, maakte het voor mij een logische keuze om hier definitief aan de slag te gaan. Dit bleek ook uit het informele en leuke sollicitatiegesprek. Sinds december 2021 ben ik dan ook met veel enthousiasme aan het werk.

Momenteel vervul ik de rol van werkvoorbereider, waarbij ik mijn passie voor techniek kan combineren met organisatorische vaardigheden. Wat mij bijzonder aanspreekt in mijn werk bij een aannemer is de directe verbinding met de uitvoering. Hierbij schakel ik tussen contractmanagement, ontwerpzaken en planvorming om uiteindelijk te kunnen bijdragen aan een succesvolle realisatie van uitdagende waterbouwprojecten.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen!

MAAK KENNIS MET JE NIEUWE COLLEGA'S

Wil je meer weten over wie je toekomstige collega’s zijn? Hieronder stellen enkele collega's met uiteenlopende functie zich aan je voor.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122