Maak kennis met...

Joël Sinke

Ontwerpcoördinator

Hallo, ik ben Joël Sinke en ik ben 24 jaar oud. Tijdens mijn stage studeerde ik op de TU Delft de master Structural Engineering met een specialisatie in Hydraulic Structures. Deze studie heb ik inmiddels behaald, mede door mijn afstudeer-onderzoek in samenwerking met Hakkers.

Op een beurs raakte ik in gesprek met mensen van Hakkers en dit leidde tot het opzetten van een afstudeeronderzoek wat zowel voor de TU Delft als voor Hakkers relevant was. Hoewel ik in de buurt van Werkendam woon, was het bedrijf mij niet bekend. Echter, tijdens mijn afstudeeronderzoek kwam ik erachter dat Hakkers wel degelijk naam heeft in de oer-Hollandse waterbouwsector.

Bij Hakkers heeft men een echte aanpakkersmentaliteit en er heerst een informele sfeer. De praatjes met collega’s en het werken in een bedrijvig kantoor zorgden  voor extra motivatie tijdens het afstuderen. Daarnaast zijn de lijntjes kort en dit zorgde ervoor dat ik makkelijk kon inzien hoe zaken die aan bod kwamen in mijn onderzoek, daadwerkelijk in de praktijk werkten. Zo kon ik voor mijn onderzoek naar intrilpredicties van damwandplanken makkelijk contact opnemen met uitvoerders voor praktijkgegevens en kon ik ook meekijken met het werk van de heibazen.

Inmiddels ben ik bij Hakkers in dienst getreden als ontwerpcoördinator. De stap van afstudeerstagiair naar ‘echte’ werknemer verliep soepel, doordat ik ook als stagiair al werd opgenomen binnen het team. Zo mocht ik meedoen aan alle activiteiten, zoals borrels, jubilea en sportevenementen. Een afstudeerstage bij Hakkers is dus een ervaring die meer is dan alleen afstuderen. Kortom, een fantastisch bedrijf.

MAAK KENNIS MET ANDERE STAGIAIRES

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter.
Hieronder lees je hoe anderen de leer-werkplek bij Hakkers hebben ervaren.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122