Maak kennis met...

Roy Boeren
Stagiair

Hallo, ik ben Roy Boeren, 20 jaar oud. Ik ben student Civiele Techniek op Avans Hogeschool Tilburg. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek binnen Hakkers.

 

Het bedrijf heb ik leren kennen via de bedrijvendag van Avans Hogeschool. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik voor mijn minor Bouwtechnische Bedrijfskunde, 3 dagen in week stage kon lopen op een project in de uitvoering. Deze stage heeft mij enorm veel geleerd, maar vooral een leuke tijd bezorgt! Daarom dat ik na deze minor ook ben blijven hangen binnen Hakkers om te gaan afstuderen, wel vanaf het kantoor in plaats vanaf het project.

Samen met mijn afstudeerpartner Niels Vroegrijk doe ik onderzoek naar werken met emissieloos materieel. Hierbij kijken we naar de transitie van traditioneel dieselmaterieel naar volledig emissieloos materieel. Dit onderwerp is op dit moment heel relevant in de civiele sector, dus ook in de waterbouw! Hier staan we namelijk voor een enorme transitieopgave op het gebied van emissieloos werken.

Als stagiair heb ik de sfeer ondervonden binnen Hakkers. Je wordt opgenomen in het team, en iedereen staat klaar om je te willen helpen en je wat kennis bij te brengen. Of dit nu buiten is op de bouwplaats, bij een projectteam of op kantoor. Natuurlijk is het ook heel gezellig, met genoeg redenen om feestjes te vieren. Ik heb herinneringen gemaakt voor het leven. 

Stagelopen is mij dus heel goed bevallen binnen Hakkers, zo goed zelfs dat ik nu aan het afstuderen ben binnen Hakkers! Een leerzaam bedrijf, met behulpzame en gezellige collega’s.

MAAK KENNIS MET ANDERE STAGIAIRES

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter.
Hieronder lees je hoe anderen de leer-werkplek bij Hakkers hebben ervaren.

 

 

Joel Sinke

Ontwerpcoördinator

 

LEES HET HELE VERHAAL

Niels Vroegrijk
Stagiair

 

LEES HET HELE VERHAAL

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122