Maak kennis met...

Niels Vroegrijk
Stagiair

Hoi, ik ben Niels Vroegrijk en ik ben 21 jaar oud. Ik ben student Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool en doe op dit moment mijn afstudeeronderzoek bij Hakkers.

Ik heb het bedrijf leren kennen op de bedrijvendag van Avans in Den Bosch wat uiteindelijk tot mijn derdejaars stage heeft geleid. Tijdens deze stage heb ik een ongelofelijk leuke en leerzame tijd gehad wat er ook voor heeft gezorgd dat ik na mijn stage als werkstudent op de afdeling Projectbeheersing ben blijven plakken. Vanwege mijn minor moest ik helaas stoppen bij Hakkers, maar een half jaar verder ben ik weer terug om af te studeren.

Samen met mijn afstudeerpartner Roy Boeren doe ik onderzoek naar werken met emissieloos materieel. Hierbij kijken we naar de transitie van traditioneel dieselmaterieel naar volledig emissieloos materieel. Op dit moment is dit onderwerp heel relevant aangezien de (water)bouwsector voor een enorme transitieperiode staat als het aankomt op emissieloos bouwen.

Als stagiair word je bij Hakkers helemaal opgenomen in het team. Of dat je nu specifiek op een project zit of bedrijfsbreed werkzaamheden verricht, je bent een met de rest van het team. De verschillende teambuildingsactiviteiten, feestjes en andere evenementen zullen zeker nog voor lange tijd in mijn herinneringen blijven.

Ik merkte ook dat het bedrijf stagiaires/afstudeerders echt wil helpen. Door een goede begeleiding en korte lijntjes had ik tijdens mijn stage en afstudeeronderzoek snel toegang tot informatie die ik hiervoor nodig had. Projectbezoeken om te kijken hoe het nu echt in de praktijk werkt, of een dag meekijken bij bijzondere werkzaamheden, waren daarom zo gepland.

Stagelopen of afstuderen bij Hakkers is niet alleen leerzaam, maar ook een ontzettend leuke herinnering waar je na afloop met een grote glimlach op terug kunt kijken. Wat een tof bedrijf!

MAAK KENNIS MET ANDERE STAGIAIRES

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter.
Hieronder lees je hoe anderen de leer-werkplek bij Hakkers hebben ervaren.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122