Maak kennis met...

Nino Boogaard
Stagiaire

Mijn naam is Nino Bogaard, 23 jaar uit Hardinxveld-Giessendam. Ik ben in 2016 bij Hakkers begonnen als Stagiair in de uitvoering als onderdeel van mijn opleiding Civiele techniek aan de Hogeschool Rotterdam. Hakkers stond bovenaan mijn lijstje met bedrijven waar ik stage zou willen gaan lopen, mede door een presentatie van Hakkers op mijn school over een project uit de buurt.

Ik heb tijdens mijn stageperiode meegelopen op het Project GOVa 5 in Den Bosch. Mijn takenpakket bestond uit het ondersteunen van de uitvoerder in zijn dagelijkse taken. Ik heb de stage als zeer prettig ervaren door de fijne werksfeer en jonge collega’s, waardoor ik me snel onderdeel van het team voelde. Het was wel een uitdaging om als jonge student als een soort van assistent-uitvoerder mee te draaien, maar dit wende snel.

Na mijn stage periode ben ik voor 1 dag in de week bij Hakkers blijven werken als tekenaar. Dit was voor mij een mooie kans om tijdens mijn studie alvast wat extra praktijk ervaring op te doen. Toen ik naar een afstudeeronderzoek moest gaan zoeken kreeg ik de kans om voor Hakkers een onderzoek in het correct toepassen van hijsplannen te doen. Deze kans heb ik gepakt, omdat dit mij een interessant onderwerp leek waar ik nog veel over kon leren.

Omdat deze vraag vanuit Hakkers al eerder opgekomen was, lagen er al diverse punten op tafel waar onderzoek naar gedaan kon worden. Samen met mijn begeleider van Hakkers en de Hogeschool hebben we dit gebundeld tot een logisch onderzoek. Tijdens mijn onderzoek heb ik veel vrijheid gekregen om diverse aspecten van het hijsen te onderzoeken, zoals meelopen op een kraanschip en een interview met een veiligheidskundige van een grote kraanverhuurmaatschappij. Het afstuderen was een leerzame ervaring, waarbij ik veel heb gehad aan mijn collega’s die altijd klaar stonden om te helpen waar nodig.

Ik zou een stage, zowel in de uitvoering als afstuderen, bij Hakkers zeker aanraden. De leuke collega’s en breed werkgebied zorgen voor een leerzame periode waarin je veel verantwoordelijkheid kan krijgen als je wilt. Na mijn stages bij Hakkers heb ik een goed beeld van de werkzaamheden in de waterbouw gekregen en ben daarom ook erg blij dat ik nu bij Hakkers werkzaam ben als Tekenaar/Werkvoorbereider.

MAAK KENNIS MET ANDERE STAGIAIRS

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter.
Hieronder lees je hoe anderen de leer-werkplek bij Hakkers hebben ervaren.

VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuwsgierig na het lezen van al deze informatie? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Je toekomstige collega’s staan je graag te woord.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122