STAGE EN
AFSTUDEREN
.

Via een stage of afstudeerproject bij Hakkers leer je het bedrijf goed kennen.
De kans is groot dat je na afronding meteen aan de slag kan bij ons.
Interesse? Lees dan verder.

STAGE EN
AFSTUDEREN
.

Via een stage of afstudeerproject bij Hakkers leer je het bedrijf goed kennen. De kans is groot dat je na afronding meteen aan de slag kan bij ons. Interesse? Lees dan verder.

WAT GA JE DOEN?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een (afstudeer)stage die het beste bij jou past. Zo hebben we stages in de uitvoering of in de werkvoorbereiding. Vaak kunnen we ook “binnen” en “buiten” combineren en kijken we naar een project waar meerdere disciplines in voorkomen. Omdat we alles in eigen huis hebben zijn er veel afstudeerstages bij ons mogelijk. Graag gaan we in gesprek over welk onderwerp zowel voor jou als voor ons interessant is. We vinden het belangrijk dat het werk dat je doet waardevol is én dat we dit in de praktijk kunnen toepassen.
 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als (afstudeer)stagiair(e) ben je niet in dienst, maar wij beschouwen je wél als volwaardig collega. Daarom zijn jouw verantwoordelijkheden dezelfde als die van alle mensen van Hakkers. Je houdt je aan afspraken, bent representatief voor het bedrijf en levert kwaliteit. Hakkers zorgt voor een goede begeleiding , een prettige werksfeer en natuurlijk collega’s die je graag helpen. Je krijgt vrijheid, maar we laten je niet zwemmen en zeker niet kopje onder gaan. Wij rekenen bij jou op een open houding waarmee je verantwoordelijkheid en initiatief neemt.

HOE WERKT SOLLICITEREN BIJ HAKKERS?

Solliciteren bij Hakkers is heel makkelijk. De stappen staan hieronder beschreven. Neem vandaag nog contact op met ons, wie weet begin je dan snel aan een mooie uitdaging!

STAP 1

Digitaal Solliciteren

STAP 2

Het eerste gesprek

STAP 3

Het tweede gesprek

STAP 4

Arbeidsvoorwaarden

VRAGEN OF DIRECT SOLLICITEREN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over Hakkers of heb je een specifieke vraag die hier niet is beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. 

MAAK KENNIS MET ANDERE STAGIAIRS

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter. Hieronder lees je hoe anderen de (afstudeer)stageplek bij Hakkers hebben ervaren.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122