LEER- EN
WERKPLEKKEN
.

De leer-werkplekken bij Hakkers bieden je de kans om
alles mee te maken wat we binnen ons bedrijf uitvoeren.
Wil je werken met je handen? Kom dan ervaring opdoen bij Hakkers!

LEER- EN
WERKPLEKKEN
.

De leer-werkplekken bij Hakkers bieden je de kans om alles mee te maken wat we binnen ons bedrijf uitvoeren. Wil je werken met je handen? Kom dan ervaring opdoen bij Hakkers!

HOE WERKT HET?

Wil je in de waterbouw, staalbouw of funderingsbranche werken, dan weet iedereen dat je bij Hakkers moet zijn! Wij leren jonge mensen graag de kneepjes van ons mooie vak. Door onze diverse disciplines en enthousiaste vakmensen ontwikkel je je in korte tijd tot een echte professional. Dit doen we met een team van leermeesters, HR en de leerlingen zelf. De leer-werkplekken bieden je de ideale kans om te ontdekken wat echt bij je past. Zeker als BBL’er sta je vaak aan het begin van je carrière. Weet jij al precies wat je voor langere tijd wil doen? Dan hebben we meteen een mooie plek voor jou. Voor wie het niet weet biedt Hakkers de kans om dat te ontdekken. Wij nemen je mee op een toer door het bedrijf. Dit maakt jou overal inzetbaar en geen dag is hetzelfde. Doordat we veel verschillende disciplines in eigen huis hebben, krijg je de kans om te ervaren wat het beste bij je past. Hakkers laat je uitgebreid in de keuken van een waterbouw-, staalbouw- en funderingsspecialist kijken.

OPLEIDINGSTRAJECT

Leren eindigt niet als je aan het werk gaat. Dat is een proces dat je hele leven doorgaat. Dat houdt het interessant! Binnen Hakkers kan je in alle richtingen ontwikkelen en blijven groeien.

HOE WERKT SOLLICITEREN BIJ HAKKERS?

Solliciteren bij Hakkers is heel makkelijk. De stappen staan hieronder beschreven. Neem vandaag nog contact op met ons, wie weet begin je dan snel aan een mooie uitdaging!

STAP 1

Digitaal Solliciteren

STAP 2

Het eerste gesprek

STAP 3

Het tweede gesprek

STAP 4

Arbeidsvoorwaarden

VRAGEN OF DIRECT SOLLICITEREN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Ben je al helemaal overtuigd dat Hakkers dé plek is om je carrière te beginnen of voort te zetten? Neem vandaag nog contact op met ons, wie weet begin je dan snel aan een mooie uitdaging!

MAAK KENNIS MET ANDERE STAGIAIRS

Wij kunnen het je allemaal wel mooi vertellen, maar ervaringen vanuit de praktijk zijn nog beter.
Hieronder lees je hoe anderen de leer-werkplek bij Hakkers hebben ervaren.

Open sollicitatie

Wij waarderen mensen met lef. Staat jouw ideale vacature er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat Hakkers perfect bij jou past, als professional en mens? Verras ons dan met een pakkende open sollicitatie. Je hoort altijd terug van ons.

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Indy van Oord
HR Medewerker
06 – 42 11 49 86

Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122