STAGEMOGELIJKHEDEN
BIJ HAKKERS.

Een stageplek of leer-werktraject is de ideale manier om een bedrijf te leren kennen.
Hakkers heeft een schat aan waardevolle kennis in huis die wij graag overdragen op
volgende generaties. Zoek jij een leuke, leerzame en zelfstandige mbo, hbo of wo stageplek
voor dit of volgend studiejaar? Lees dan zeker verder op deze pagina.

STAGE MOGELIJK-
HEDEN

BIJ HAKKERS.

Een stageplek of leer-werktraject is de ideale manier om een bedrijf te leren kennen. Hakkers heeft een schat aan waardevolle kennis in huis die wij graag overdragen op volgende generaties. Zoek jij een leuke, leerzame en zelfstandige mbo, hbo of wo stageplek voor dit of volgend studiejaar? Lees dan zeker verder op deze pagina.

LEER-WERKPLEKKEN

Werk je graag met je handen en is een hele week op school zitten niks voor jou? Kies dan een BBL-opleiding waarin je 4 dagen werken combineert met 1 dag naar school. Wij leren jou graag alles over ons mooie vak. Lijkt Hakkers je wel leuk maar weet je niet precies wat je zou willen doen? Neem contact op! Wij zijn voor 10 BBL-opleidingen een erkend leerbedrijf. Er zit altijd iets voor je tussen. Wij hebben regelingen om de opleiding én je schooldag voor je te betalen, en jij verdient ondertussen je eerste salaris.

STAGE EN AFSTUDEREN

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Bij de Hakkers Groep vind je leerzame meeloopstages in de uitvoering en op kantoor, maar ook verschillende afstudeermogelijkheden. Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Daarnaast staat deze ervaring uitstekend op je cv. Na een succesvolle stage is de kans groot dat je meteen bij Hakkers aan de slag kan.

AFGESTUDEERD?

Veel studenten vanuit allerlei opleidingsgebieden gingen je voor. Ze deden hun afstudeerwerk bij Hakkers. Als het werk klaar is, zijn er tal van mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan en door te groeien binnen de organisatie.

VRAGEN OF DIRECT SOLLICITEREN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over Hakkers of heb je een specifieke vraag die hier niet is beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. 

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Shirin van Dijk
HR Assistent
06 - 82 89 67 28