HAKKERS ACADEMY

Zo maak jij het mogelijk

 

 

 

 

HAKKERS ACADEMY

Zo maak jij het mogelijk

DIGITALE LEEROMGEVING

De Hakkers Academy is dé garantie dat wij als familiebedrijf ons expertise blijven doorgeven aan de volgende generatie. Wij zijn ons bewust van de complexiteit van de werkzaamheden die we uitvoeren. Wij hebben leermeesters in diverse disciplines, investeren in onderwijs terwijl je werkt en zorgen voor diverse cursussen om jezelf te ontwikkelen. Dat is een investering in de toekomst. Die van jou als collega en van ons als gezond bedrijf.

Bij Hakkers geloven we sterk in de kracht van leren en ontwikkelen en hebben we aandacht voor het talent van nú én morgen. Onze nieuwe Hakkers Academy bestaat uit een digitale omgeving met verschillende leermiddelen. Zo vind je er vakspecifieke cursussen voor de vakmannen en – vrouwen, maar ook leiderschapstrainingen en interne kennissessies. De opleidingen zijn verdeeld in drie herkenbare thema’s:

  • Het Gilde voor vakmanschap en vaardigheid
  • De Campus voor persoonlijke ontwikkeling
  • Het Kennisdock voor interne kennisdeling.

Al met al een mooie ontwikkeling waar wij als bedrijf erg trots op zijn. Samen bouwen we aan een cultuur van leren, groei en samenwerking binnen Hakkers. Zo maken wij het mogelijk!

Benieuwd naar meer informatie over onze Hakkers Academy? Hanneke Verdonk, onze coördinator leren & ontwikkelen, vertelt je hier graag meer over! Voor het interview met Hanneke Verdonk

STAGE EN AFSTUDEREN

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Bij de Hakkers Groep vind je leerzame meeloopstages in de uitvoering en op kantoor, maar ook verschillende afstudeermogelijkheden. Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Daarnaast staat deze ervaring uitstekend op je cv. Na een succesvolle stage is de kans groot dat je meteen bij Hakkers aan de slag kan.

LEER-WERKPLEKKEN

Werk je graag met je handen en is een hele week op school zitten niks voor jou? Kies dan een BBL-opleiding waarin je 4 dagen werken combineert met 1 dag naar school. Wij leren jou graag alles over ons mooie vak. Lijkt Hakkers je wel leuk maar weet je niet precies wat je zou willen doen? Neem contact op! Wij zijn voor 10 BBL-opleidingen een erkend leerbedrijf. Er zit altijd iets voor je tussen. Wij hebben regelingen om de opleiding én je schooldag voor je te betalen, en jij verdient ondertussen je eerste salaris.

AFGESTUDEERD?

Veel studenten vanuit allerlei opleidingsgebieden gingen je voor. Ze deden hun afstudeerwerk bij Hakkers. Als het werk klaar is, zijn er tal van mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan en door te groeien binnen de organisatie.

VRAGEN OF DIRECT SOLLICITEREN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over Hakkers of heb je een specifieke vraag die hier niet is beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. 

CONTACT
Hakkers BV
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31(0)183 - 501122
www.hakkers.com

AFDELING HR
Shirin van Dijk
HR Assistent
06 - 82 89 67 28