Maak Kennis!
 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Martijn van Sinttruije
 

Leuk dat je dit leest! Mijn naam is Martijn van Sinttruije en ik ben 21 jaar oud. Van januari tot en met juli 2021 heb ik afstudeerstage gelopen bij Hakkers. Deze stage heb ik gelopen ten behoeve van mijn opleiding Civiele Techniek op de Hogeschool Rotterdam. Ook is het leuk om te vermelden dat ik deze stage met goed succes heb afgerond en mijn Bachelor Civiele Techniek binnen heb.

Toen ik in december 2020 aan het zoeken was naar een afstudeerplek had ik vooral een lijst met eisen waar het afstuderen aan moest voldoen. Zo wilde ik graag afstuderen op een onderwerp waarbij ik te maken kreeg met projectmanagement. Hakkers had voor mij een fantastisch onderwerp waar ik mijn interesse in de projectmanagement goed kon toepassen.
Al tijdens mijn sollicitatiegesprek hebben mijn toekomstige begeleider en ik al gesproken over een eventuele richting naar de onderzoeksvraag. Zo zal het iets gaan worden over het maken van een aanbiedingsplanning. In de kerstvakantie (terwijl Hakkers dan ook vrij is) kreeg ik het belletje dat ik aangenomen was bij Hakkers. Vervolgens zijn mijn begeleider en ik gaan nadenken over invulling van mijn afstudeeropdracht, wat uiteindelijk een onderzoek werd naar het realistisch en competitief maken van de aanbiedingsplanning. In deze periode heb ik ook een werkbezoek gedaan bij één van de casusprojecten in Utrecht. Dit alles was nog voordat ik überhaupt gestart was met afstuderen. Dit toont ook echt de kracht van Hakkers aan; korte lijntjes en snel het gevoel creëren dat je onderdeel bent van het team! Tijdens het afstuderen heb ik iedere week nauw contact gehad met mijn begeleider en had ik de mogelijkheid om met iedereen in de organisatie te spreken. Ook heeft Hakkers mij de gelegenheid gegeven om de opdrachtgever te interviewen, waar ik natuurlijk goed gebruik van heb gemaakt.

Hakkers is een prachtige organisatie met veel aandacht voor de medewerkers. Daarbij staan ze open voor verbetering en kansen grijpen. Op deze manier kon ik mijn afstudeeropdracht goed uitvoeren en was iedereen zeer betrokken met datgene wat ik gedaan heb! Er heerst een cultuur waarbij iedereen gelijk behandeld wordt en dat de lijnen voor communicatie kort zijn en er informeel gesproken wordt maakt het plaatje compleet.
Natuurlijk is het doen van een afstudeeropdracht iets heel anders dan dat je ooit gedaan hebt op het HBO, maar de medewerkers binnen Hakkers begrijpen dit. Deze medewerkers zijn vaak zelf net afgestudeerd en begrijpen heel goed waar een afstudeerder doorheen moet.

Over een aantal jaar hoop ik een rol te vervullen waarbij ik procesmatig aan projecten kan werken als bijvoorbeeld een projectleider. Mijn afstudeerstage bij Hakkers gaat hier een eerste goede stap in deze richting geven.

Wil je ook zo’n uitdagende, maar met de begeleiding binnen Hakkers goed uit te voerende, afstudeeropdracht of een mooie werkplek? Solliciteer dan nu!

Wat maakt werken bij Hakkers zo leuk?

 

 

 


CONTACT
Hakkers B.V.
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31 183501122

www.hakkers.com


CONTACT
Jetmix B.V.
Leeghwaterstraat 3 
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183505666

www.jetmix.nl


CONTACT
Geotech B.V.
Leeghwaterstraat 1

4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 820 040
www.geotechmetals.com


AFDELING HR

 Corporate recruiter 
 Indy van Oord 

 +31(0)183-501122
 Contact