Maak Kennis!
 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Luc Koevoets
 

Mijn naam is Luc Koevoets, 18 jaar en geboren in de gemeente Heusden. In het tweede leerjaar van mijn opleiding middenkaderfunctionaris infra in ‘s-Hertogenbosch ben ik in aanraking gekomen met de waterbouw. Het constructief bezig zijn in de waterbouw trekt mij meer aan dan de werkzaamheden die bijvoorbeeld bij de wegenbouw komen kijken. Ik had alleen nog geen achtergrond in de waterbouw en daarom wilde ik graag stage lopen bij een waterbouwbedrijf. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel bij Hakkers terecht.

Na het kennismakingsgesprek voelde de sfeer gelijk goed en mede daardoor heb ik ervoor gekozen om bij Hakkers mijn stageperiode te volbrengen. Ik heb stage gelopen op het project GOVa 6c en deed daar voornamelijk assisteren bij de werkvoorbereiding. Door mijn stagebegeleider Wouter en de andere werknemers die actief waren op GOVa 6c is mijn kennis over de waterbouw flink bijgespijkerd. Iedere dag leerde ik nieuwe dingen en daardoor groeide mijn interesse voor de waterbouw nog meer.

Als ik nog een keer de kans zou krijgen om een stage bij Hakkers te lopen, zou ik die met beide handen aanpakken. De werknemers van Hakkers willen jou namelijk graag nieuwe dingen leren als je echt interesse toont voor de werkzaamheden die zij verrichten. Dit maakt een stage bij Hakkers erg leuk en vooral leerzaam.

Na het afronden van mijn MBO-opleiding wil ik graag doorstromen naar de opleiding civiele techniek op het HBO. Daarna wil ik graag werken als werkvoorbereider van projecten in de constructieve waterbouw.

Ik wil iedereen bedanken die op GOVa 6c werkzaam was/is en die de tijd hebben genomen om mij iets bij te leren.  Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn stageperiode bij Hakkers!

Wat maakt werken bij Hakkers zo leuk?

 

 

 


CONTACT
Hakkers B.V.
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31 183501122

www.hakkers.com


CONTACT
Jetmix B.V.
Leeghwaterstraat 3 
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183505666

www.jetmix.nl


CONTACT
Geotech B.V.
Leeghwaterstraat 1

4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 820 040
www.geotechmetals.com


AFDELING HR

 Corporate recruiter 
 Indy van Oord 

 +31(0)183-501122
 Contact