Maak Kennis!
 

 

 

 

 

 


Maak kennis met Koen Tijssen!
 

Hoi, ik ben Koen Tijssen en ik ben 26 jaar oud. Op de Avans Hogeschool in Tilburg heb ik de opleiding Civiele Techniek afgerond. Na mijn studie ben ik bij Hakkers aan de slag gegaan als Tekenaar/Werkvoorbereider, ik werk hier nu sinds 2016.

Tijdens de afrondende fase van mijn opleiding werden diverse activiteiten op Avans georganiseerd om de arbeidsmarkt te verkennen. Eén van deze activiteiten was een presentatie van Hakkers over het familiebedrijf en haar werkzaamheden binnen de waterbouw, hier kwamen ook een aantal openstaande vacatures aan bod. Een middelgroot familiebedrijf als Hakkers, met veel mooie projecten in de waterbouw, leek mij een mooi bedrijf om aan de slag te gaan na mijn studie. Zodoende heb ik bij Hakkers gesolliciteerd op de afdeling Engineering.

We werken op de afdeling Engineering met AutoCAD voor 2D tekenwerk en Tekla Structures voor 3D constructies. Tekla Structures was voor mij nog onbekend, maar gaandeweg heb ik hier mee leren werken.

Mijn werkdag bestaat voor een groot deel uit het tekenen van diverse constructies voor verschillende projecten. Deze projecten lopen uit een van grote staalconstructies in de haven tot aan oeververvangingen in stedelijk en landelijk gebied. Dit tekenwerk gaat gepaard met veel contact met de afdeling Ontwerp en de uitvoering. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor een deel van de inkoop voor mijn projecten. Ik zorg er voor dat mijn collega’s op het werk buiten en in de werkplaats zijn voorzien van tekeningen en materiaal. De verhouding tussen tekenwerk en werkvoorbereiding is circa 70/30, dit is mede afhankelijk van de fase waarin een project zich bevindt.

Korte lijnen, een jong team en een fijne informele werksfeer zijn kenmerkend voor Hakkers. Op de afdelingen hebben we veel contact over technische zaken en op project niveau werk je samen met de verschillende afdelingen binnen Hakkers. Door de fijne cultuur binnen Hakkers verloopt de samenwerking erg prettig. Tevens is er ruimte om buiten op locatie en in de werkplaats te gaan kijken naar de voortgang van je project, zo zie je letterlijk waar je het voor doet!

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Wat maakt werken bij Hakkers zo leuk?

 

 

 


CONTACT
Hakkers B.V.
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31 183501122

www.hakkers.com


CONTACT
Jetmix B.V.
Leeghwaterstraat 3 
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183505666

www.jetmix.nl


CONTACT
Geotech B.V.
Leeghwaterstraat 1

4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 820 040
www.geotechmetals.com


AFDELING HR

 Corporate recruiter 
 Indy van Oord 

 +31(0)183-501122
 Contact