WIJ ZIJN

OP ZOEK 
NAAR JOU

 Op de grens van land en water zijn wij helemaal thuis en daarom zijn we op zoek   naar mensen die ook een passie hebben voor de constructieve waterbouw, want bij   Hakkers maken mensen het verschil! Als je bij ons werkt kom je terecht   in een professioneel en gezellig team waarbij jij de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond familiebedrijf .Trots op ons werk en op onze mensen!

We kunnen je natuurlijk vertellen wat wij allemaal doen, maar we kunnen het je ook laten zien. Daarom presenteren wij hier met trots onze bedrijfsfilm:

 

 

 

Wie zijn wij?
 

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers en stakeholders. Onze opdrachtgevers weten het: op Hakkers kun je bouwen. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto. Welkom bij Hakkers!

In 2006 is Jetmix opgericht, een specialistische funderingsafdeling voor onder meer verankering van wanden en vloeren in tijdelijke en definitieve bouwkuipen en kadeconstructies. In 2018 is ook Geotech Metals onderdeel geworden van Hakkers Groep, een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. Doordat deze ondernemingen hun krachten bundelen is het motto “alles in eigen huis” kenmerkend voor de Hakkers Groep.

Kom je bij de Hakkers Groep werken, dan kom je terecht bij een gerenommeerd familiebedrijf met inmiddels ca. 150 medewerkers. Ons moderne hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Al meer dan 145 jaar werkt (de inmiddels vijfde generatie) Hakkers aan het uitbouwen en innoveren van de organisatie binnen de constructieve waterbouw.

Onze mensen denken mee, nemen verantwoordelijkheid en zijn echte teamspelers. Daarnaast zijn ze deskundig, betrokken en leveren ze een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken bij o.a. Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. 

 

 

 

 

Wat vinden wij belangrijk?
 

Duurzaamheid


Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij gaan daarom ook graag het gesprek aan met opdrachtgevers om mee te denken over het verduurzamen van onze activiteiten. Onze werkplaats is bijvoorbeeld voorzien van 650 zonnepanelen, waardoor het staalwerk grotendeels zelfvoorzienend is. Ook staat Hakkers op de hoogste trede van de CO2-prestatieladder en daar zijn wij trots op!

Kwaliteit


Wij staan al meer dan 145 jaar voor kwaliteit en dit zoeken wij ook in onze collega’s. We zetten net dat stapje extra, en denken mee met de klant. Dit is wat we ook zoeken in onze mensen: iedereen draagt bij aan het perfect opleveren van een project en de goede band met onze klanten. Op de werkvloer of op kantoor: alle inbreng is even waardevol.

Veiligheid


Binnen onze organisatie heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Dit bereiken wij door onze medewerkers de juiste voorlichting en instructies te geven en de juiste middelen aan te bieden. Wij stimuleren, controleren en motiveren elkaar om tot de veiligste oplossing te komen en onze doelstellingen te realiseren. Samen zorgen wij voor een veilige werkomgeving!

Uitdaging


Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een middelgrote organisatie waar je begeleid wordt om zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag te gaan. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid en hechten waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij houden niet van diverse managementlagen, maar hebben korte lijntjes: je bent gelijk part of the team!

Wat maakt werken bij de Hakkers Groep nou zo leuk?

 

 

 

Contact
Hakkers B.V.
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31 (0) 183 - 501 122

www.hakkers.com


Jetmix B.V.
Leeghwaterstraat 3
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 - 505 666

www.jetmix.nl


Geotech Metals B.V.
Leeghwaterstraat 1
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 - 820 040

www.geotechmetals.com

Afdeling HR
Indy van Oord
Corporate Recruiter
0183 - 501122
06 - 42 11 49 86 


Miranda Visser
HR Medewerker
0183 - 501122

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!