Maak Kennis!
 

 

 

 

 

 

 


Maak kennis met Gertjan van Haaften!

 

Wanneer ben je begonnen bij Jetmix ?

Ik ben in januari 2008 begonnen, dus inmiddels al weer 12 jaar.

Waarom heb je voor Jetmix gekozen en wat vind je het leukste aan je functie?

Ik zocht toentertijd naar wat nieuws en kwam Jetmix tegen. Het bedrijf sprak me erg aan en ook het materiaal waar ze mee werkten. Ik kreeg bij Jetmix de kans op een vernieuwende baan met meer verantwoordelijkheden en die kans heb ik dus gepakt.

Het leukste aan mijn functie is dat je door heel Nederland reist voor je werk en dus niet gebonden bent aan 1 en dezelfde werkplek. Ik moet namelijk de kwaliteit van de ankers controleren en Jetmix werkt in verschillende delen van het land, zo zie je nog eens wat!

Omschrijving van een gemiddelde werkdag?

We starten de dag altijd met een bakje koffie, voordat we om 7.00 uur beginnen met werken. We bereiden de ankers voor en testen deze bijvoorbeeld ook, dit gebeurt op de 100ste mm nauwkeurig. Tussendoor is er natuurlijk een pauze, waarin er wordt geluncht en een praatje met je collega’s wordt gemaakt. Om 16.00 uur zit de werkdag er weer op. Voordat we weg gaan zorgen we dat alles weer netjes opgeruimd is.

Omschrijf je nieuwe collega

Mijn nieuwe collega is gemotiveerd en werkt daarnaast secuur en gestructureerd. Ook is hij/zij meedenkend en zoekt mee naar oplossingen. Een 9 tot 5 mentaliteit past ons niet en daarom moet mijn nieuwe collega het niet erg vinden om een keer wat langer te werken. Daarnaast moet hij of zij zeker tegen een grapje kunnen, want we zijn een gezellige groep!

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Wat maakt werken bij Hakkers zo leuk?

 

 

 


CONTACT
Hakkers B.V.
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31 183501122

www.hakkers.com


CONTACT
Jetmix B.V.
Leeghwaterstraat 3 
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183505666

www.jetmix.nl


CONTACT
Geotech B.V.
Leeghwaterstraat 1

4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 820 040
www.geotechmetals.com


AFDELING HR

 Corporate recruiter 
 Indy van Oord 

 +31(0)183-501122
 Contact