Maak Kennis!
 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Bryan Visser
 

Hoi, mijn naam is Bryan, ik ben 24 jaar oud en ik werk sinds 2018 als Sales Engineer bij Geotech Metals. 

Waarom heb je voor Hakkers Groep gekozen?

Ik ben afgestudeerd bij Geotech Metals, net toen het bedrijf is overgenomen door Hakkers Groep, vervolgens heb ik een baan aangeboden gekregen. Ik heb er voor gekozen om bij Geotech Metals te gaan werken, omdat het een kleine club mensen betreft met een ‘’niet lullen maar poetsen’’ mentaliteit. Iets wat bij mij als persoon past. Dat is belangrijk, want het bedrijf valt of staat immers met de mensen die er werken gezien het relatief kleine aantal aan personeel bij Geotech Metals. Naast mijn opleiding Commerciële Economie heb ik tijdens mijn bijbaantje in de hijs- en hefmiddelen gewerkt, deze combinatie heeft er voor gezorgd dat ik interesse kreeg in techniek afgewisseld met commercie.

Wat had je verwacht en hoe is dat in werkelijkheid verlopen?

Mijn verwachting was dat ik voornamelijk zelfstandig zou moeten werken hier (alleen Arnic en Lesley zaten hier destijds), gezien de vrijheid en zelfstandigheid die ik al kreeg tijdens mijn afstudeerstage. Dat bleek later ook zo te zijn, dit is dan ook iets waar ik naar op zoek was. Een functie met relatief grote mate van zelfstandigheid/vrijheid.

Omschrijf je gemiddelde werkdag:

De gemiddelde werkdag is redelijk gevarieerd, het kantoortje aan de Leeghwaterstraat is wel de plek waar ik dagelijks te vinden ben. Het kantoorwerk wordt dagelijks afgewisseld met overleg met de collega’s in de werkplaats, afspraken met klanten/leveranciers, projectbezoeken en meer. Een voorbeeld van mijn gemiddelde werkdag zou ik als volgt omschrijven: ‘s Morgens werk ik mijn mail bij, breng ik de nodige offertes uit en verzorg ik de transportdocumenten voor de aanstaande leveringen. In de loop van de ochtend overleg ik in de werkplaats over de mogelijke planning van het productieproces. Eind van de ochtend heb ik intern overleg over de voortgang van de organisatie, waarna we rond 12:30 lunchen. ’s Middags heb ik een afspraak bij een klant over de leverantiemogelijkheden. Eind van de middag kom ik terug op kantoor en werk ik onze website nog eventjes bij.

Hoe is de sfeer op de werkvloer?

Hier bij Geotech Metals is de sfeer heel goed en precies zoals ik hoopte: nuchter, gezellig, maar er moet ook hard gewerkt worden. Vooral de laagdrempeligheid tussen kantoor en werkplaats is iets wat goed bij mij past.

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Wat maakt werken bij Hakkers zo leuk?

 

 

 


CONTACT
Hakkers B.V.
Oudsas 11
4251 AW Werkendam
+31 183501122

www.hakkers.com


CONTACT
Jetmix B.V.
Leeghwaterstraat 3 
4251 LM Werkendam
+31 (0) 183505666

www.jetmix.nl


CONTACT
Geotech B.V.
Leeghwaterstraat 1

4251 LM Werkendam
+31 (0) 183 820 040
www.geotechmetals.com


AFDELING HR

 Corporate recruiter 
 Indy van Oord 

 +31(0)183-501122
 Contact