Maak kennis met Kirsten van den Heuvel!

Hoi, mijn naam is Kirsten, 25 jaar en ik ben sinds augustus 2012 werkzaam bij Hakkers.

Ik ben hier begonnen als stagiair (MBO 3 Financieel administratief medewerker) en ben sindsdien nooit meer weggegaan. Ik heb na deze stage mijn studie omgezet van BOL naar BBL, waardoor ik 1 dag in de week naar school ging om mijn studie af te ronden en de overige dagen veel praktijkervaring op kon doen.  Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn opleiding MBO 4 Bedrijfsadministrateur afgerond. Ook heb ik hierna nog de opleiding MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) gevolgd om extra kennis op te doen.

Ik was erg enthousiast dat ik de mogelijkheid kreeg om na mijn stage bij dit mooie bedrijf te blijven werken. De sfeer op de afdeling was goed en ik had het erg naar mijn zin! Mijn verwachting was dat ik na mijn stage nog meer zelfstandig te werk kon gaan en extra werkzaamheden toegewezen kreeg.

Tijdens mijn stage heb ik vooral de basiswerkzaamheden geleerd, zoals het boeken van inkomende facturen, het aanmaken van relaties, uitgaande facturen maken/versturen en het kasboek bijwerken. Ondertussen werk ik al zo’n 7,5 jaar bij Hakkers en heb ik heel veel verschillende en uitdagende werkzaamheden mogen doen. Zo werk ik tegenwoordig 2 dagen in de week bij Geotech Metals, waar ik de administratie voor verricht. Dit gaat dan voornamelijk om inkomende en uitgaande facturen, de voorraadadministratie die dagelijks bijgewerkt moet worden en de betalingen. De overige 3 dagen werk ik bij Hakkers waar ik me bezig hou met de urenadministratie op projectbasis, het controleren van boekingen, uitgaande facturen en nog een hoop andere werkzaamheden. De diversiteit maakt het voor mij extra leuk. Ook zijn we momenteel druk bezig met het opzetten van een gedigitaliseerd systeem, waar we hopelijk in 2021 definitief mee kunnen gaan werken.