Hoi, mijn naam is Ben van Geemen, ik ben twintig jaar en kom uit Monnickendam.

Mijn interesses liggen in het bijzonder bij de waterbouw. Op en rondom het water werken is iets waar ik elke dag van kan genieten. Vanwege deze interesse leek het mij een goed idee bij Hakkers te solliciteren voor mijn eindstage, zodoende ben ik na de bouwvak begonnen op het project Merwedekanaal in Utrecht.

Hier heb ik een half jaar meegelopen met Koen, die mij mee heeft genomen bij de uitvoering¬† van het project. Ik heb samengewerkt met mijn collega’s buiten en van hen heb ik onwijs veel mogen leren tijdens deze periode. Met z’n allen hebben we deksloven gelegd, woonboten verplaatst, damwanden gezet, schorten gehangen en nog veel meer.

Ik mag nu officieel verder in de functie van assistent-uitvoerder op het project Shell Pernis. Ik ben super blij met deze plek omdat ik het hartstikke naar mijn zin heb bij Hakkers. De projecten waar ik tot nu heb gelopen, heb ik een leuke tijd gehad met de mensen om mij heen.

Hakkers is een mooi bedrijf om te werken en de sfeer is top!